OTVOREN POZIV ZA VOLONTERE NA TURNIRU SRPSKA OPEN 2023.

Svi oni koji su posvećeni i vrijedni mogu da postanu dio tima volontera i u aprilu učestvuju u organizaciji teniskog spektakla u Banjaluci!

Profesionalni teniski turnir ,,Srpska Open 2023”, održaće se od 16-23. aprila u Banjaluci, i to će biti najveći teniski i sportski događaj u regionu, na kojem će učestvovati neki od najboljih tenisera današnjice, među kojima je i najbolji teniser na svijetu – Novak Đoković.

Kako bi organizacija događaja prošla besprijekorno, neophodna je pomoć vrijednih i posvećenih volontera, koji predstavljaju najvažniji dio turnira.

Organizatori su otvorili poziv za volontere koji žele da budu dio teniskog spektakla, da steknu neprocjenjivo iskustvo, upoznaju nove ljude, uživaju u spektakularnim teniskim mečevima, kao i one koji svojim radom i znanjem žele da doprinesu organizaciji Srpska Open turnira u Banjaluci. Za poziciju jednog od više od 300 volontera zainteresovani se mogu prijaviti popunjavanjem formulara na linku https://srpskaopen.org/volonteri/

Srpska Open 2023. turnir omogućiće svima onima koji postanu dio tima volontera da upoznaju igrače na terenu i van njega, pružaju im asistenciju, učestvuju u sprovođenju aktivnosti sa učesnicima i publikom, pomažu medijskom timu i timu za logistiku i koordinaciju i budu dio finalne ceremonije dodjele pehara.

Napomena: Prijavljeni volonteri mraju imati minimalno 15 godina.